vrijedan posao

Hotel Ruža – Mostar Marriott uskoro otvara vrata: Brotis iz Čitluka ga oprema

14.07.2017.
u 21:17

Tvrtka Brotis d.o.o. Čitluk na međunarodnom natječaju dobila je vrijedan posao opremanja Hotela Ruža – Mostar Marriott, izvijestio je brotnjo.info. 

Inače, ovo je već drugi hotel iz grupacije Marriott za koji Brotis isporučuje robu. Prvi je bio Courtyard by Marriott u Sarajevu na Skenderiji, ujedno prvi internacionalni hotel u BiH. 

Hotel Marriott u Mostaru će biti hotel s 5 zvijezdica s površinom većom od 27.000 m2, 172 sobe, 7 predsjedničkih apartmana, 5 različitih restorana, 3 različita bara, 8 dvorana za sastanke, koncertnom dvoranom, bazenom na vrhu hotela, podzemnom garažom na 3 kata… 

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti najluksuzniji na Balkanu. 

Iz tvrtke Brotis iz Čitluka su rekli da se svijest o kvaliteti i dizajnu proizvoda na tržištu BiH počela mijenjati i da upravo te činjenice daju jednu dodatnu vrijednost turističkim objektima koju gosti prepoznaju, te iz tih razloga odabiru takva mjesta za smještaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?