molitva kraljici mira za bolju 2021.

Hodočasnici iz Poljske i Ukrajine za Novu godinu u Međugorju

medjugorje
31.12.2020.
u 15:14

Brojni hodočasnici iz Poljske i Ukrajine došli su u Medjugorje u molitvenom programu dočekati novo ljeto, a svojim su dolaskom nakratko oživili Međugorje. Tijekom boravka u Međugorju molit će se u crkvi, na misama, klanjanju, na Brdu ukazanja i Križevcu i međugorskoj Zajednici Cenacolo kod Nancy i Patricka, piše Večernji list BiH

S njima je doputovalo i više svećenika koji slave mise svakoga dana na pet svjetskih jezika. Kako nam je rekla vodičica Sofija Milewska, svi se nadaju kako će se bez problema vratiti svojim domovima i iz Međugorja ponijeti najljepše dojmove. Sve što su vidjeli, prenijet će svojim prijateljima u Poljskoj. Jako su zadovolji svime što doživljavaju u Međugorju i osjećaju se kao kod kuće. Nije im teško pao i dugi put od 1600 kilometara koji su prešli od Ostraleke do Međugorja. Osjećaju se kao da ih je pozvala sama međugorska Gospa.

Bili su jako uzbuđeni jer su jedva čekali da dođu u Međugorje. Smještaj i hrana su odlični, a ljudi su iznimno ljubazni, kažu nam te dodaju kako svakako ponovno doći. Njihov domaćin u međugorju je Mario Glišić s obitelji. U Međugorje ih je doveo biznismen Robert Bitner iz Varšave. Svećenik Zbigniew Bojar veliki je optimist kada je riječ o pandemiji koronavirusa.

On je za Večernjak kazao kako se uzda u Majku Božju i zato su i došli u Međugorje. - Naši životi su uz Isusa i Boga - kazao je na kraju kratkog razgovora. Prije toga podsjetili smo ga i na veliki razorni potres koji je pogodio Petrinju u Hrvatskoj. - Slušao sam na radiju. To je apokalipsa - potresi, poplave... Mi se toga ne bojimo. Čuva nas međugorska Gospa - kazao je.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije