26. kolovoza

Mladeži HDZ BiH i RH organiziraju Hodočašće u Jajce

23.08.2017.
u 17:25

U subotu 26. kolovoza 2017. godine Mladež HDZ BiH i Mladež HDZ RH organiziraju Hodočašće u Jajce. Hodočašće je pokazatelj povezanosti i zajedništva dvije Mladeži, ali i cjelokupnog hrvatskog naroda.

Kroz molitvu i druženje u Jajcu stotine mladih ljudi iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, 26. kolovoza će poslati poruku zajedništva i organiziranosti hrvatske Mladeži u ovom poznatom hodočasničkom mjestu. 

Ovim Hodočašćem ćemo odati priznanje Katoličkoj crkvi koja je kroz stoljeća bila najveći zaštitnik naše vjere, kulture i povijesti, a na nama mladima je da nastavimo čuvati i njegovati našu kulturu, vjeru i tradiciju radi opstojnosti hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Mladež HDZ BiH poziva sve svoje članove, simpatizere i sve mlade iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske da nam se pridruže na ovom velikom događaju.

Okupljanje sudionika je u razdoblju od 10:00 do 11:00 sati u centru Jajca, a završetak u 21:00 sati nakon zajedničke večere.Organizator je osigurao besplatan prijevoz iz Posavine, Središnje Bosne i Hercegovine do Jajca i obrok nakon Hodočašća.

Svi članovi i simpatizeri Mladeži HDZ BiH mogu sudjelovati na Hodočašću, a prijaviti se mogu u svakoj općinskoj organizaciji Mladeži HDZ BiH, na e-mail: mladez@hdzbih.org ili na broj telefona: 00 387 36 382 316, priopćeno je iz Mladeži HDZ BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije