Dopredsjednik HDZ-a BiH i savjetnik predsjedatelja Vijeća ministara Nikola Lovrinović za Večernji list govori o aktualnim temama
Povratak na članak

HNS je odgovor svima koji se bave dekonstituiranjem hrvatskog naroda

Hrvati Srednje Bosne teško žive, ali imaju volje ustrajati

Komentari 6

Avatar antematesic78
antematesic78
11:13 05.08.2014.

Ja više nemam volje. Ne što ne volim hrvatski narod i srednju Bosnu i Posavinu, nego što mi je više zlo od vaših izjava, koalicija, otimanja, laganja, namještanja natječaja, nepotizma i svega ostalog. Ista priča vam je godinama. Ne živi se od nacionalizma. Grijeh je zavađati narod, pred Bogom ćete odgovarati. Koliko ste mladih ljudi istjerali iz države jer ste pristali na kompromis i za mandat pognuli glavu i prešli preko obećanja. Žalosno je to što radite.

VL
RO
rosa
13:03 05.08.2014.

Ovaj čovjek zaslužuje punu potporu hrvatskog naroda u BiH. Dovoljno je samo pogledati njegovu sliku i odmah se uoči da je to inteligentan čovjek pun energije i ideja. On je dopresjednik HDZ-ea BiH odnosno dopresjednik Dragančeta Ćovića, a u isto vrijeme obnaša i odgovornu dužnost savjetnika presjednika HNS odnosno savjetnika Dragančeta Ćovića. Zasigurno da Draganče sebi za bliska suradnika nebi uzeo svašta. Njemu odgovaraju poltroni i to što veći to bolji.

VL
PI
Pippin
11:13 05.08.2014.

šuplja na šuplju. Dosta vas je vise

VL
DO
donatelo
16:58 05.08.2014.

Blago nama s ovakvim politicarima! A neki od nas im jos tepaju. Nikad kraja ljudskoj gluposti.

VL
Avatar marengo2
marengo2
04:44 06.08.2014.

Bugojno,Tuzla,Travnik su gradovi Koje je tijekom cijelog rata kontrolisala Armija BiH dok je Mostar cijeli rat bio suprostavljen. Najbolje rjesenje za taj grad je podjela na dvije opcine i mirna Hercegovina... Kakva su vam ovo poredenja hehehe,to samo moze u Vecernjim... :)

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.