4. svibnja 2016. godine

Hloverka Novak Srzić na Filozofskom fakultetu

Hloverka
03.05.2016.
u 11:20

U povodu obilježavanja Svjetskoga dana slobode medije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru sutra, 4. svibnja 2016. godine, glavna urednica Naše tv Hloverka Novak Srzić će održati predavanje o temi „Zašto želim biti novinar“ u amfiteatru Gabrijel Jurkić (br. 21) s početkom u 11.00 sati.

Predavanju će prethoditi potpisivanje Sporazuma o suradnji između Filozofskoga fakulteta i Naše TV, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Svjetski dan slobode medija obilježava se svake godine 3. svibnja od 1993. godine kada ga je proglasila Glavna skupština Ujedinjenih naroda. Cilj obilježavanja je podizanje svijesti o važnosti medijskih sloboda i njezinih temeljnih načela. Obilježava se na godišnjicu Windhoeške deklaracije, izjave o principima slobodnih medija koju su sastavila skupina afričkih novinara 1991. godine u Windhoeku, u Namibiji, s jedinstvenom vizijom – zaštititi temeljna prava slobodnog tiska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije