Gospodarska Komora FBiH

Hitno riješiti problem stikera, gospodarstvenici trpe štetu

stiker
15.01.2016.
u 17:46

Vveliki broj gospodarskih subjekata trpi štetu i nisu u mogućnosti transportirati repromaterijale, robe, putnike, i slično, navode iz Komore

Gospodarska Komora Federacije BiH uputila je nadležnim institucijama Prijedlog za hitno rješavanje problema nemogućnosti registracije putničkih i teretnih motornih vozila, radi nedostatka stiker naljepnica.

Ističu da gospodarski subjekti u nekim općinama posljednjih dana nisu mogli produžiti važenje Potvrde o registraciji svojih vozila jer nabavka novih stikera nije izvršena, a nije nađeno odgovarajuće rješenje za prevazilaženje tog problema, prenosi Fena. 

Također, navode da zbog toga veliki broj gospodarskih subjekata trpi štetu i nisu u mogućnosti transportirati repromaterijale, robe, putnike, i slično, a zbog neisporuke gotovih dijelova u ugovorenim terminima u situaciji su da moraju platiti kaznene penale. 

Gospodarska komora Federacije BiH je Prijedlog uputila Vijeću ministara BiH, Ministarstvu komunikacije i prometa BiH i Agenciji za identifikacijska dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH, te očekuje brzu reakciju nadležnih institucija, priopćeno je iz Gospodarske Komore FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije