Ciljevi Vlade i situacija u HNŽ-u

Herceg ugostio zamjenika šefa misije OESS-a

Herceg
18.02.2016.
u 19:46

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije sa suradnicima sastao se s Alexanderom Chuplyginom, zamjenikom šefa Misije OESS-a u BiH i predstavnicima Ureda OESS-a u Mostaru.

Predsjednik Herceg upoznao je zamjenika Chuplygina s aktualnom situacijom u HNŽ i aktivnostima koje su obilježile rad Vlade od imenovanja. Istaknuo je, na poseban način, donošenje Akcijskog plana Reformske agende i usvajanje Proračuna HNŽ prvi put u prethodnoj za sljedeću godinu. Govorio je i o ciljevima Vlade u tekućoj godini ističući kako će posebna pozornost biti posvećena donošenju zakonskih propisa, među ostalim,  Zakona o državnoj službi, Zakona o plaćama i Zakona o radu.

Gospodin Chuplygin istaknuo je dobru suradnju Ureda OESS-a u Mostaru i Vlade HNŽ, osvrnuvši se na potrebu snažnijeg međusobnog angažmana kada je u pitanju zaštita ljudskih prava, izražavajući očekivanja kako će i pitanje tzv. dvije škole pod jednim krovom uskoro biti riješeno, prenosi Prvi.tv

Dobru suradnju i zajednički rad treba nastaviti i snažnije unaprijediti kroz kontinuiranu razmjenu informacija i međusobne susrete - zajednički je zaključak predsjednika Hercega i zamjenika Chuplygina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije