Naslovnica Vijesti

Hakirana računala RTV Visoko, ne emitira se program

Direktorica televizije Advija Mutap potvrdila je da RTV Visoko ne emitira program danas od 14 sati, te da ne znaju kad će tehničari uspjeti riješiti problem
16. rujna 2016. u 19:06 0 komentara 106 prikaza
RTV Visoko

Novi pritisak na novinare RTV Visoko. Izvršen je hakerski napad na Javno poduzeće RTV Visoko, zbog čega ova lokalna televizija ne emitira program, od petka poslijepodne.

Direktorica televizije Advija Mutap potvrdila je za novinsku agenciju Patria da RTV Visoko ne emitira program danas od 14 sati, te da ne znaju kad će tehničari uspjeti riješiti problem.

- Slučaj smo prijavili policiji i RAK-u - rekla je Mutap za Patriju. Ona nije željela komentirati motive napada na televiziju, te stoji li iza svega politika, osim da se nada da će policija otkriti počinitelje.

Ova lokalna televizija pod snažnim je pritiscima posljednjih mjeseci. Osnivač televizije je Općina Visoko. Nakon što je općinska načelnica Amra Babić istupila iz SDA, vijećnici SDA u Općinskom vijeću zatražili su smjenu Nadzornog odbora televizije, ali nemaju dovoljnu podršku ostalih viječnika. 

U utorak navečer brutalno je pretučen voditelj predizbornog programa RTV Visoko, piše Patria.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.