izbori za predsjednika RH

Neviđene gužve na biralištima u Mostaru, više birača nego prije 15 dana (VIDEO)

Foto: Vecernji.ba
1/21
05.01.2020.
u 19:41

U Mostar je pristiglo stotinu birača i prije 7 sati kako bi dočekali otvaranje biračkog mjesta, stvorene su velike gužve.

Hrvatski birači u Mostaru odmah već u 7 sedam sati, čim su otvorena birališta, izašli su u velikom broju na glasanje za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske. 

U Mostar je pristiglo stotinu birača i prije 7 sati kako bi dočekali otvaranje biračkog mjesta, stvorene su velike gužve. I kasnije, satima nakon početka glasanja, gužve u Mostaru cijeli dan nisu prestale, čak su i rasle. Kako nam kaže veći broj glasača, gužva je bila puno veća u odnosu na prvi krug glasanja.

Birališta u Mostaru su bila prepuna i u popodnevnim satima. Fotografije iz poslijepodnevnih sati najbolje pokazuju kako gužva koja je trajala cijeli dan, nije opadala ni poslijepodne.

Foto: Vecernji.ba

Foto: Vecernji.ba
Foto: Vecernji.ba

Kako je javila Hina, na biračkim mjestima u Mostaru, kojih je ukupno 19, birača je bilo više nego u prvom krugu izbora za hrvatskog predsjednika, no glasovanje je proteklo normalno, potvrdio je u nedjelju član i glasnogovornik DIP-a Slaven Hojski.

VIDEO IZ MOSTARA POGLEDAJTE OVDJE

Foto: Vecernji.ba

Hrvatski državljani koji žive u Bosni i Hercegovini od 7 do 19 sati mogli su glasovati na ukupno 44 biračka mjesta.

Najviše biračkih mjesta je bilo u Mostaru - 19, zatim u Vitezu gdje je 10 birališta, dok je u Sarajevu 6, a četiri su u Livnu, te tri u Tuzli i dva u Banjoj Luci. 

Foto: Vecernji.ba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?