susret

Gudeljević i Cooreman: Dobra suradnja tijkom pandemije koronavirusa

23.11.2021.
u 17:15

Naglašen je izniman rad Ministarstva na osiguravanju cjepiva kao i podrška Svjetske zdravstvene organizacije u teškom razdoblju s kojim se BiH u tomu smislu suočavala.

Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankica Gudeljević razgovarala je danas sa posebnim predstavnikom Svjetske zdravstvene organizacije za Bosnu i Hercegovinu Erwinom Cooremanom o dosadašnjoj suradnji i daljnjim prioritetima.

Gudeljević i Cooreman suglasili su se da je veliki broj aktivnosti od interesa za građane BiH realiziran zahvaljujući dobroj komunikaciji Ministarstva civilnih poslova i Ureda WHO-a u Sarajevu, što je posebno vidljivo kroz aktivnosti provedene u vrijeme pandemije koronavirusa.

Još jednom je naglašen izniman rad Ministarstva na osiguravanju cjepiva kao i podrška Svjetske zdravstvene organizacije u teškom razdoblju s kojim se BiH u tomu smislu suočavala.

Ministrica je zahvalila predstavniku WHO-u na pomoći kako bi Bosna i Hercegovina imala najbolja sredstva u odgovoru na pandemiju Covid-19 te naglasila kako je zajednički cilj spašavanje života i završetak pandemije.

Razgovarano je i o realizaciji aktivnosti iz Europskog programa rada Svjetske zdravstvene organizacije za razdoblje od 2021. do 2025. godina, priopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije