zanimljivo

Gruđanka izgubila novčanik u Splitu, pronašla ga Imoćanka

04.11.2015.
u 06:45

Preko Facebooka portalu grude-online.info obratila se djevojka iz Imotskog koja studira u Splitu i koja je pronašla izgubljeni novčanik ispred Sveučilišne knjižnice u Splitu. Tražila je da joj pomognu pronaći djevojku iz Gruda kako bi joj vratila novčanik. U novčaniku se nalazila i osobna iskaznica pa su s portala znali o komu je riječ te su ih spojili kako bi se dogovorile. Možda ovo i ne bi bila tako velika gesta da se u novčaniku nije nalazilo više od 2000 kuna. - Sve se dogodilo nakon ručka u menzi. Sjela sam s prijateljicom ispred Sveučilišne knjižnice i odlučila pričekati početak predavanja. U jednom trenutku ispustila sam novčanik iz ruku i stavila ga na zid. Prilikom polaska na predavanje novčanik sam nesvjesno ostavila, a da nisam primijetila da mi nedostaje dok mi nisu javili.

- I ovim putem želim zahvaliti djevojci koja ga je pronašla i potrudila se me naći i vratiti ga. Moglo je završiti tako da ga je našao netko kome ne bi ni palo na pamet vratiti ga. Hvala Bogu na takvom razvoju događaja, poručila je za grudeonline studentica iz Gruda čije je ime poznato redakciji. U novčaniku se nalazila iksica, osobna iskaznica, kartice i novac. - Stvarno mi je drago što sam prva pronašla izgubljen novčanik. Nikad ne bih mogla uzeti ovakvo nešto, bez obzira koliki iznos bio, a pogotovo sada kada je bilo više od 2000 kuna. Imala bih grižnju savjesti, kazala je Matea iz Imotskog za grudeonline. Iako često pomislimo da među nama više nema dobrih, poštenih i čestitih ljudi, ovo je još jedan dokaz da istinske ljudske vrijednosti nisu iščeznule.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije