GRAPOS EXPO 2023"

Gračanica od 20. do 23. rujna epicentar poslovne inovacije

19.09.2023.
u 17:45

Gračanica će od 20. do 23. rujna biti epicentar poslovne inovacije i gospodarskog uzleta na 12. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta "GRAPOS EXPO 2023". Ovaj prestižni sajam okupit će više od 120 domaćih kompanija i gospodarstvenika iz zemlje i inozemstva.

Organizacija ovogodišnjeg sajma "GRAPOS EXPO 2023" pripada Gradu Gračanica i Udruženju poslodavaca Gračanica. S novom lokacijom sajma koja obuhvaća impresivnih 5.000 m2 zatvorenog i 3.000 m2 otvorenog izložbenog prostora, izlagači će imati priliku predstaviti svoje proizvode i usluge na najbolji mogući način. To će omogućiti posjetiteljima da istraže širok spektar industrija koje će biti predstavljene na sajmu.

Kako je na današnjoj konferenciji za medije rekao Gradonačelnik Nusret Helić, sajam će biti pretežno izložbenog karaktera, a pored domaćih izlagača na sajmu će se promovirati i izlagači iz pet država. Najviše izlagača je iz područja metalne industrije, industrije kemije i nemetala, prerade plastike, drvne te građevinske industrije. Tu su i inovativne tvrtke visokih tehnologija, ali i obrti, mali biznisi i dr.

Osim izložbenih aktivnosti, sajam će biti domaćin i niza zanimljivih prezentacija i panel diskusija o aktualnim temama kao što su "Inovativni caffe," "Dijaspora invest," "Energetska tranzicija – lokalna perspektiva, dosadašnja iskustva i planovi," "Megatrendovi digitalnog marketinga" i mnoge druge. Očekuje se da će ovi događaji privući pažnju i potaknuti razmjenu ideja među posjetiteljima.

Ulaz na sajam je besplatan za djecu i umirovljenike, dok je za ostale posjetitelje ulaznica dostupna po simboličnoj cijeni od 1KM. Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica bit će upućena u humanitarni fond Grada Gračanica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?