još nije zavšeno

Građani za nagradnu igru poslali 2,6 milijuna fiskalnih računa

16.08.2019.
u 20:24

U utrku za četiri stana u Banja Luci, koja se dodjeljuju u nagradnoj igri "Deset računa izbroji i stan osvoji" krenuli su brojni građani RS i BiH, koji su za mjesec dana poslali 261.712 kuverti u koje su spakirali više od 2,6 milijuna fiskalnih računa i slipova. 

Do izvlačenja prvog stana u ovoj jako popularnoj nagradnoj igri koju organizira Ministarstvo financija i RS i Udruženje ekonomista RS “SWOT” ostalo je više od mjesec dana, ali to ne sprječava građane da svakodnevno žure u poštu i predaju kuverte, piše Glas Srpske.

Član radne grupe za organizaciju nagradne igre Rade Šegrt kaže da dnevno u prosjeku pristigne 20.000 kuverti u poslovnice "Pošta Srpske", te da su organizatori zadovoljni zanimanjem građana, koje je iz dana u dan sve veće. 

– Očekujemo da najveća navala bude u rujnu nakon završetka godišnjih odmora. Ako se zadrži sadašnji trend pristizanja kuverti do posljednjeg izvlačenja trebalo bi biti oko milijun kuverti, što je odličan rezultat ako se uzme broj stanovnika u RS kao i činjenica da prvi put organiziramo nagradu igru – rekao je Šegrt i dodao da će sve kuverte koje pristignu sudjelovati u sva četiri izvlačenja. 

On je istaknuo da svaki dan saznaje kako građani uzimaju fiskalne račune mnogo više u odnosu na prethodno razdoblje, čak i traže kod trgovaca da dobiju račun. 

– Važno je da ljudi i nakon završetka nagradne igre zadrže naviku uzimanja i traženja računa – naveo je Šegrt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?