susret u mostaru

Gospodarstvenici iz Antalije žele poslovnu suradnju s Mostarom

09.10.2018.
u 16:54

Gospodarstvenici iz Antalije izrazili nakanu za poslovnom suradnjom s Mostarom

Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić u utorak je u Gradskoj vijećnici primio Engina Murata Ozdemira, zamjenika gradonačelnika općine Dosemealti iz pobratimskog Grada Antalije (Turska), gospodarstvenika Abdurahmana Ćesku te prof.dr. Fuada Bajraktarevića.

Ozdemir je izrazio želju za gospodarskom suradnjom Općine Dosemealti i Grada Mostara s obzirom da ta općina na svom teritoriju ima jednu od najvećih industrijskih zona u Turskoj, a čiji su gospodarstvenici izrazili nakanu za poslovnom suradnjom s gospodarstvenicima iz Mostara, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Na sastanku je bilo riječi i o mogućim pravcima suradnje, a najavljen je i posjet gospodarstvenika iz Antalije Mostaru.

Pored toga, rečeno je kako im postojeći sporazumi između BiH i Turske pružaju šansu intenzivirati i proširiti suradnju, te se takva šansa ne smije propustiti u cilju jačanja gospodarstva, kao i procesa rasta i zapošljavanja.

Grad Mostar izrazio je spremnost da sa svoje strane podrži susrete gospodarstvenika i poslovnih udruženja, nadajući se da će takvi susreti dovesti do ugovora i investicija koji će pridonijeti pospješivanju ekonomskog razvoja grada Mostara, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije