Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Gospodarska komora FBiH nagrađuje najbolju poslovnu ideju

31. siječnja 2017. u 12:02 0 komentara 63 prikaza
ideja

Gospodarska komora Federacije BiH raspisala je javni natječaj za dodjelu nagrada za najbolju poslovnu ideju u FBiH 2017. godine.

- Intencija je da se promoviraju nove poslovne ideje i potakne razvoj poduzetništva posebno kod mladih ljudi - kazali su Feni u Gospodarskoj komori FBiH.

Najbolje poslovne ideje u Federaciji BiH bit će nagrađene u sektorima IT (informatičke tehnologije), metal i elektroindustrija, poljoprivreda i prehrambena industrija, drvoprerađivački sektor, turizam i ekologija, te marketing i dizajn.

Iz tih sektora bit će odabrana po jedna ideja i nagrađena novčanom nagradom, a nagrađene ideje bit će predstavljene i na značajnim gospodarskim događajima u FBiH u tijeku ove  godine.

Pravo na prijavu imaju subjekti malog gospodarstva i obrtnici, inovatori, studenti i druge fizičke osobe, s tim da se mogu prijaviti samo rezidenti Federacije BiH.

Kriteriji za izbor su originalnost i inovativnost ideje, namjena ulaganja sredstava, izvori financiranja, orjentiranost izvozu, povećanje zaposlenosti, društveni značaj za lokalnu zajednicu, ekonomska održivost...

Zahtjev za uključivanje u projekt i sadržaj/obrazac poslovnog  plana za prijavu na ovaj javni natječaj pripremila je Komora i može se preuzeti na web stranici www.kfbih.com.

Izbor korisnika grant sredstava vršit će komisija za odabir korisnika sredstava koju će imenovati predsjednik Gospodarske komore Federacije BiH.

Rok za dostavu prijava je 60 dana od dana objavljivanja javnog natječaja, odnosno do 27. ožujka ove godine.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.