NE PROPUSTITE

Gospin molitvenik i Gospine sličice na dar uz Večernji list

11.08.2017.
u 16:00

U nedjelju darujemo Gospin molitvenik, a u ponedjeljak Gospine sličice

Velika Gospa dan je svetkovine uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo.

Najveći je to blagdan posvećen Majci Božjoj, a obilježavamo ga 15. kolovoza. Prema katoličkom nauku, Kristova majka Marija uznesena je dušom i tijelom na nebo. Nauk o Marijinu uznesenju na nebo proglasio je papa Pio XII., a službenom proglašenju prethodila je duga tradicija, stara kao i samo kršćanstvo.

Večernji vas list poziva da proslavite Veliku Gospu uz najljepše molitve. U nedjelju vam poklanjamo Gospin molitvenik, a u ponedjeljak Gospine sličice.

U Gospinu molitveniku pronaći ćete molitve utjehe i oslobođenja, a čeka vas i osobna posveta Majci Božjoj. Obratite se Gospi Sinjskoj u različitim potrebama - u svakidašnjim molitvama, molitvama za zdravlje i za dobrobit djeteta. Pomoć potražite i u Gospi od Brze Pomoći - uz molitve za mlade, molitve na putovanju i molitve za razorene obitelji.

U ponedjeljak vam Večernji list daruje Gospine sličice s molitvama Kraljici mira, Majci Božjoj Bistričkoj, Majci Božjoj Sinjskoj i Majci Božjoj Trsatskoj. Pomolite se za obitelj, domovinu, Crkvu i mir.

U nedjelju i ponedjeljak potražite novi broj Večernjeg lista i proslavite dan uznesenja Majke Božje uz najljepše molitve!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije