REAGIRANJE

Gorenje: Nemamo nikakvu konekciju s tvrtkom Uborak i General servis

11.03.2014.
u 13:31

Naime u tekstu pod naslovom: „Uborak se zatvara, nove deponije nema!“ spominje se firma „Uborak“ u većinskom vlasništvu „General servisa/Gorenje“. Ovim putem želimo obavijestiti javnost i sve čitatelje Vašeg portala da firma „Gorenje Commerce d.o.o.“ i njen brend „Gorenje“ nemaju nikakvu konekciju sa navedenom firmom „Uborak“ i „General Servisom“, kao i sa temom članka

Tvrtka Gorenje Commerce d.o.o. reagirala je na tekst objavljen na našem portalu u petak 07.03.2014. godine u kojem se spominje ime i brend tvrtke „Gorenje“.

- Naime u tekstu pod naslovom: „Uborak se zatvara, nove deponije nema!“ spominje se firma „Uborak“ u većinskom vlasništvu „General servisa/Gorenje“. Ovim putem želimo obavijestiti javnost i sve čitatelje Vašeg portala da firma „Gorenje Commerce d.o.o.“ i njen brend „Gorenje“ nemaju nikakvu konekciju sa navedenom firmom „Uborak“ i „General Servisom“, kao i sa temom članka. U tom smislu, ovim tekstom nanosite štetu našoj kompaniji i našem brendu „Gorenje“. Ovim putem Vas molimo da što prije napravite korekciju u objavljenom tekstu, te da zbog minimiziranja negativnih efekata ove netačne informacije objavite naš demanti na svojoj stranici, kako bi javnost bila upoznata sa našim reagiranjem - stoji u navedenom dopisu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?