Novi Travnik

Božićni sajam u Novom Travniku odgođen za srijedu, Pašalija pripremio brojne ukrase

09.12.2018.
u 20:06

Pašalija je i ove godine pripremio mnoštvo neobičnih ukrasa koji se do sada nisu vidjeli na našim prostorima.

Božićni sajam u Novom Travniku koji se trebao održati u subotu na trgu ispred općine u Novom Travniku odgođen je zbog tragedije koja je pogodila ovaj grad kada su u prometnoj nesreći poginuli majka i kćerka te je ozlijeđeno troje djece. 

Sajam je odgođen za srijedu, 12 prosinca, a bit će otvoren od 17 sati. 

Kako smo već objavili, na ovom sajmu izlaže novotravnički umjetnik Goran Pašalija koji stvara fantastična djela čiji se likovni opus temelji na crtanju različitih motiva. 

Naime, ovaj mladi umjetnik već tradicionalno izlaže na božićnom sajmu u Novom Travniku. 

Pašalija se potrudio pripremiti puno toga pred Božić te će na sajmu iznenaditi brojnim svojim djelima. Pašalija je i ove godine pripremio mnoštvo neobičnih ukrasa koji se do sada nisu vidjeli na našim prostorima.  

- I ove godine sam uložio mnogo rada i truda i ideja u svoje dekoracije za Božić koje će oduševiti mnoge. Na sajmu će se moći pronaći puno toga, od Advenskih vijenaca, čestitki, ukrasnih boca, sijalica, ukrasnih borića, svijećnjaka, christmasbox-ova i mnogo toga, rekao nam je Pašalija koji radosno iščekuje početak Božićnog sajma. 

Posjetimo, mladi umjetnik Goran Pašalija bavi se likovnom umjetnošću. Pored crtanja Pašalija se bavi i fotografijom, dizajnom, dekoracijama...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?