Okrugli stol

Glavno vijeće HNS-a u Vitezu organizira okrugli stol o EU projektima

jh
21.03.2017.
u 16:15

Okrugli stol na temu "Novi izazovi i perspektiva hrvatskih područja u EU projektima" bit će održan u srijedu, 22. ožujka, u prostorijama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta Mostar u Vitezu, s početkom u 11 sati.

Okrugli stol organizira Odjel za gospodarstvo Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora (HNS) Bosne i Hercegovine s ciljem da se kroz panel diskusiju dobiju povratne informacije o problemima prilikom prijave na javne pozive IPA programa iz prekogranične suradnje.

Također, cilj je utvrditi potrebu za edukacijama koje su neophodne u procesu približavanja BiH ka EU, te povezati bolje lokalne razine prema županijskim koordinatorima, kao i međusobnu koordinaciju i komunikaciju između različitih županijskih, federalnih i državnih ministarstava.

Moderatori okruglog stola su Ilija Papac i Zdenko Klepić.

Nakon okruglog stola u 13 sati bit će održana sjednica Pododjela za poduzetništvo, obrt i međunarodne fondove Glavnog vijeća HNS-a BiH, priopćeno je iz HNS-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije