posjet

Germain posjetila Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH

27.09.2018.
u 13:58

Novimenovana zamjenica šefa misije u Veleposlanstvu SAD u BiH Ellen Germain posjetila je danas Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH, kojom prilikom se sastala sa Mirsadom Vilićem, direktorom Direkcije.

Vilić je čestitao Germain na imenovanju te joj zaželio dobrodošlicu u BiH. Predstavio je zakonske nadležnosti Direkcije i njenu ulogu u sigurnosnom sustavu Bosne i Hercegovine.

Istaknuo je aspekt međunarodne operativne policijske suradnje, kao i rezultate koji se postižu u oblasti koordinacije i suradnje s drugim tijelima. Predstavio je rezultate uspješno realiziranih aktivnosti u proteklom razdoblju.

Osvrnuo se na buduće planove, koji se odnose na daljnju izgradnju kapaciteta Direkcije, unapređenje materijalno-tehničke opremljenosti i posebno na kontinuirano usavršavanje i obučavanje policijskih službenika.

Vilić je naglasio da Direkcija unapređuje svoje kapacitete kako bi što adekvatnije i uspješnije odgovorila svim izazovima. Zahvalio se Veleposlanstvu SAD u BiH koja kontinuirano pruža podršku kako Direkciji tako i drugim agencijama za provođenje zakona u BiH.

Tijekom razgovora, Germain se zahvalila na dobrodošlici. Veleposlanstvo SAD-a prepoznalo je u Direkcij pouzdanog partnera te je izraženo uvjerenje da će se dosadašnja uspješna suradnja sa Direkcijom nastaviti i u budućnosti, priopćeno je iz DKPT. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?