Global OMC Ambassador Award

Frizer iz Gruda Stipe Filipović nagrađen u New Yorku za doprinos struci

01.12.2020.
u 07:38

Bh. frizer Stipe Filipović nagrađen je u New Yorku za doprinos struci. Riječ je o Global OMC Ambassador Award koju je ovaj talentirani frizer dobio i 2018. godine u Parizu.

Dodjela nagrada zbog koronavirusa je bila virtualna. Inače, prije mjesec dana se frizer iz Gruda našao u finalu "Internacionalnog vizionara godine" u Londonu.

"OMC je najveća profesionalna frizerska organizacija na svijetu koja postoji od 1946. U Parizu 2018. godine sam bio nominiran za Global OMC Ambassador Award koju sam na koncu i dobio. Ova nagrada je bila veliko priznanje, ne samo za mene već i za Savez frizera u Bosni i Hercegovini čiji sam bio i sam predsjednik", kazao je Filipović.

Kako navodi za Klix.ba, nagradu je iskoristio kako bi mladim frizerima iz BiH pomogao da se izbore za svoje mjesto u svijetu frizura.

"Kada mi je javljeno da sam ponovno nominiran za OMC-ovu nagradu za doprinos struci bilo mi je jasno da me ova frizerska organizacija ne ispušta iz vida i da kontinuirano prati moj rad", kazao je Filipović.

Dva puta u dvije godine dobiti ovu prestižnu nagradu za njega je, kaže, izgledalo nemoguće. Drago mu je, dodaje, što je uspio na ovaj način razbiti predrasude pojedinaca kako je nemoguće uspjeti u svijetu ako dolaziš iz male države.

"Sjedio sam kod kuće i gledao nikad skromniju dodjelu, a s druge strane nikad veću težinu ova nagrada nije imala kao ove godine. Global OMC Award svakako mi daje veliki vjetar u leđa. Ovo je velika motivacija za moj daljnji rad. Ovakva gesta me je uveliko obradovala i učinila ponosnim jer sam uvidio da je moj mukotrpni rad još jednom ubrao plodove", zadovoljno je poručio Filipović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?