TRENUCI SREĆE

Franka Batelić pokazala kako Vedran i ona uživaju s djecom: 'Ljubav kroz slike'

29.07.2023.
u 20:33

Hvala molim mališanima što me ponovno uče gledati svijet kroz oči djeteta, tako je jednostavno, a najljepše. Mali trenuci sreće koji život čine. Uhvatila sam ih i čuvam ih zauvijek , napisala je Franka uz fotografije na kojima se mogu vidjeti sin Viktor, kći Greta, suprug Vedran, ali i mnoge prekrasne lokacije koje su posjetili.

Pjevačica Franka Batelić već neko vrijeme uživa na našoj obali, a nedavno je pokazala da sa suprugom Vedranom Ćorlukom i djecom uživa na otoku Korčuli. Franka je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija i videa na kojima se vidi kako se Vedran i sin Viktor zabavljaju na molu. Naš bivši nogometni reprezentativac u naručju drži sina te se pravi da ga namjerava baciti u more. Obojica su se dobro nasmijali i za kraj mahnuli Franki.

- Ljubav kroz slike ljeta 2023. Vrijeme, stani, da još barem na kratko osjetim ljepotu ovih trenutaka. Hvala molim mališanima što me ponovno uče gledati svijet kroz oči djeteta, tako je jednostavno, a najljepše. Mali trenuci sreće koji život čine. Uhvatila sam ih i čuvam ih zauvijek , napisala je Franka uz fotografije na kojima se mogu vidjeti sin Viktor, kći Greta, suprug Vedran, ali i mnoge prekrasne lokacije koje su posjetili.

Inače, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine. Upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dežurni dušobrižnici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije