ISKRENA BOL

Franka Batelić iskrenom objavom rastužila obožavatelje: 'Već pet godina bez tebe...Volim te!'

02.05.2020.
u 17:11

Iako je trenutačno posvećena isključivo ulozi majke, pjevačica Franka Batelić na društvenim mrežama redovito s obožavateljima mrežama dijeli svoja razmišljanja, osjećaje, snove i planove. Jedna od posljednjih objava mnogima je izmamila suze na oči jer se u njoj prisjetila svog prerano preminulog oca Damira koji je umro prije pet godina i nije dočekao da ju vidi kako blista od sreće dok se udavala za nogometaša Vedrana Ćorluku ili kako se raduje svom prvom unuku Viktoru….

U emotivnoj objavi je napisala: "Već pet 1.05. bez tebe... Sretan rođendan najboljem tati. Volim te", objavila je uz fotografiju iz djetinjstva. Na njoj je pozirala s tatom i mlađim bratom Nikolom. Puno je puta u raznim intervjuima Franka isticala koliko je otac bio važna osoba u njezinom životu, osim što je bio divan i pažljiv otac, bio joj je i velika podrška u karijeri. Podsjetimo, tate se prisjetila i prije nastupa na Eurosongu u Portugalu. Novinarima je tada rekla da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'Essenziale" pjevača Marca Mengonija jer je upravo ta pjesma veže na lijepe uspomene s tatom. Sjećanje na tatu označila je i povratničkom pjesmom "S tobom" u kojoj mu je posvetila stih "S tobom je nebo uz mene".

Naime, to je skladba kojom se svojedobno vratila nakon četverogodišnje glazbene stanke. Inače, Vedran sa suprugom Frankom Batelić i sinom je u Istri, a uskoro bi trebali useliti u luksuznu vilu u Zagrebu. Maleni Viktor nedavno je proslavio tri mjeseca života, a time se pohvalila mama Franka na Instagramu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije