LUKSUZNO ZDANJE

FOTO Pogledajte kako izgleda Đokovićeva vila od 3 milijuna eura. Prostire se na 400 četvornih metara

19.11.2023.
u 16:48

Srpski mediji objavili su da je Đoković svom prijatelju Jugoslavu Kariću platio cifru od oko tri milijuna eura, a prije toga u tom luksuznom zdanju živjela je Karićeva bivša supruga Elena Karaman.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena kupili su raskošnu vilu na Kosmaju koja je njihova oaza mira. Mediji su pisali kako su susjedi prvog reketa svijeta čak i podizale cijene zemljišta kada se saznalo da je najbolji tenisač svih vremena postao vlasnik vile u njihovoj blizini.
Srpski mediji objavili su da je Đoković svom prijatelju Jugoslavu Kariću platio cifru od oko tri milijuna eura, a prije toga u tom luksuznom zdanju živjela je Karićeva bivša supruga Elena Karaman. 


Nakon kupovine, uslijedili su radovi koji su trajali godinu dana kako bi se kuća napravila po Đokovićevim zamislima, a kada je sve bilo gotovo, zgrada je izgledala sjajno. Vila posjeduje i bazen koji je dodatno preuređen od kada je Nole kupio luksuznu kuću. 
Dom obitelji Đoković ima više od 400 četvornih metara i građena je od materijala u kojem prevladavaju kamen i drvo. Bivši vlasnici su svojedobno podijelili nekoliko fotografija koje otkrivaju kako vila izgleda iznutra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?