Fešta u Širokom Brijegu

FOTO: Najdugovječniji ravnatelj širokobriješke gimnazije Miro Bošnjak okupio prijatelje povodom odlaska u mirovinu

22.06.2023.
u 21:47

U Širokom Brijegu, u restoranu Čolić, jedan od najdugovječnijih srednjoškolskih ravnatelja u povijesti BiH, Miro Bošnjak, organizirao je feštu povodom odlaska u mirovinu.

Čovjek koji je dao ogroman doprinos razvoju Gimnazije Široki Brijeg, kojoj je bio na čelu više od dva desetljeća, održao je emotivan govor, osvrnuo se na sve kolegice i kolege s kojima je radio svih ovih godina, ali i na svoju Večernjakovu ekipu, gdje nekoć perspektivni košarkaš i danas radi kao novinar i vrsni poznavatelj košarkaških tema.

Ravnatelja škole i svog prijatelja posebno je, kao vrijednog radnika, pohvalio je i širokobriješki gradonačelnik, Miro Kraljević, kao i širokobriješki gvardijan fra Ivan Marić. Večer je svojim šalama uveličao i novinar Frano Vukoja.

Najdugovječniji širokobriješki ravnatelj je dobio i prigodne darove od svojih kolega prosvjetara. Na proslavi u Širokom Brijegu okupili su se brojne kolege, prosvjetni radnici, predstavnici vlasti, svećenici, novinari i gospodarstvenici.

Druženje je nastavljeno uz glazbeni program.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije