nagrada

FENA dobitnica priznanja Atlantskog vijeća BiH

10.11.2017.
u 13:21

Federalna novinska agencija (FENA) jedna je od dobitnica priznanja Atlantskog vijeća Bosne i Hercegovine za promociju euroatlantskih integracija u BiH.

Nagradu je zamjeniku glavnog i odgovornog urednika Fene Fedžadu Forti, na otvaranju znanstvene konferencije o temi ''Ulazak Bosne i Hercegovine u NATO i EU'' u Međugorju, uručila predsjednica Atlantskog vijeća BiH Dijana Gubta.

- Odlučili smo da Feni, pored ostalih, uručimo ovo priznanje za promociju euroatlanskih integracija u BiH, izgradnju mira, suživota, ljudskih prava i medijskih sloboda - istaknuli su iz Atlantskog vijeća BiH.

Znanstvena konferencija počela je danas u Međugorju i trajat će do 13. studenog, a okupila je predstavnike političkog i javnog života, diplomatske predstavnike, profesore, predstavnike medija i nevladinih organizacija, a ciljna skupina konferencije su studenti sveučilišta u BiH.

Otvaranju su nazočili, između ostalih, načelnik NATO stožera Sarajevo general Robert Huston, predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Edin Mušić, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara i federalna ministrica obrazovanja Elvira Dilberović.

Svi oni istaknuli su da put BiH ka NATO-u i EU nema alternativu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije