prezentacija

Federalno ministarstvo financija danas o fiskalnoj procjeni propisa

vlada fbih
18.05.2016.
u 07:27

Federalno ministarstvo financija će predstavnicima ministarstava i parlamenata različitih razina vlasti predstaviti dosadašnja postignuća i naredne korake u oblasti fiskalne procjene propisa

Federalno ministarstvo financija danas u Sarajevu prezentirati "Analizu fiskalnog utjecaja propisa u cilju fiskalne konsolidacije u Federaciji BiH“.  

Kao važan korak ka uspostavljanju fiskalne stabilnosti Federacije BiH, kroz uspostavljanje procedura bolje izrade financijski realnih i efikasnijih propisa, Federalno ministarstvo financija će predstavnicima ministarstava i parlamenata različitih razina vlasti predstaviti dosadašnja postignuća i naredne korake u oblasti fiskalne procjene propisa.

Opredijeljeno ka provođenju reformskih procesa i punoj provedbi Reformske agende, Federalno ministarstvo financija je u suradnji s USAID-ovim Projektom jačanja institucija vlasti i procesa u Bosni i Hercegovini (USAD/SGIP) intenzivno radilo na razvoju sustava fiskalne procjene propisa, koji pruža detaljne projekcije troškova vezanih za provedbu predloženih politika i propisa. Propisi doneseni s realnim projekcijama troškova doprinijet će da proračunska sredstva potrebna za njihovu provedbu mogu biti bolje planirana i realizirana, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije