KRIMINAL
Povratak na članak

FBiH spašava i privatne bošnjačke kompanije

Zastupnik u Parlamentu FBiH Marinko Čavara istaknuo je kako se radi o neviđenom kriminalu i predizbornom zakonu

Komentari 14

Avatar Izdajnik
Izdajnik
15:12 03.02.2014.

Lopovluk je lopovluk a novinari trebaju donijeti konkretna imena pokušati biti savjest i svijest..ovdje se bavimo maglom nismo mi ti koji trebaju pljuvati novinare imaju oni svone urednike a kom se.nesvidja nek promjeni novine e generalizirati niko nije toliko čistt a svi možemo bolje činjenica je da novinama u Sarajevu nije ponedeljak kad i Mostaru i Banja Luci a kamo dalje..

VL
1H
1hrvatska2
13:32 03.02.2014.

Vrlo dobar i objektivan novinarski uradak.To sto ISTINA vrijedja pojedince to je njihov problem!Kao prvo kradja i pljacka nisu krvna zrnca nego teski criminal sto ga vecina vrsi nad manjinom.Sto doticni suncokret kaze da u tim tzv."bosnjackim novinama"tako nesto nemozeoze procitati,to je tocno.Tu istu pljacku vrse vlasnici i nalogodavci ti tzv novina!Poduzece je poduzece i to je tocno,ali poduzeca gdje Hrvati zive u vecini se Pljackaju i daje se drugima pa cak i privatnima(Mitchal Zenica placa struju 35% manje nego AL Mostar).Sto bi to bilo nego surova pljacka,a da ne spominjem sva druga poduzeca gdje se otpisuju dugovi onim privilegiranim,a druga se time namjerno unistavaju.Samo me cinjenice zanimaju(to ovaj novinar i iznosi)a ne nikakva vrijedjanja i ponizavanja.Ako netko nema pristojnosti i odgoja da komentira cinjenicama,nego uvredama onda mu nije mjesto na ovom portalu. Moze uvijek ici na one portale gdje vladaju uvrede i mrznja!Mene to ne zanima niti tamo idem!

VL
BB
BbadboyM
14:13 03.02.2014.

"Bošnjačke novine" ne žele prenjeti poruke/zaključke EU o tome da se ne može birati predstavnike za druge a da ovo prenesu!!! To samo govori da je Federacija ZAJEDNIČKA ali samo na papiru----svašta papir trpi

VL
BO
Bosnjak
11:53 03.02.2014.

Zasto ja tebi ne bih rekao ??? Autor Kresis bezkurpulozno i dalje prebrojava krvna zrnca i misli da je nesto posebno ili mozda da je posebno pametan. Samo ubacuje neosnovano jaz i nemir medju narodima, Nisi valjda za to zaduzen? Nije ti ovakav nacin bezkurpuloznosti recept uspjeha u novinarstvu. Onda zivis u zabludi...firma je firma, sta znaci bosnjacka, Ja takvo sto nisam mogao da procitam u "bosnjackim" novinama. Ako ja danas zelim da otvorim firmu i onda ocekujem pomoc od vlade, I sta je tu cudno ? To je svugdje normalno. Pitam se sta bi ti o tome izvjestavao. Vidi ti se na slici gore kako skiljis, da si neko podlo stvorenje...osim toga nisi neki novinar, continius tvoga pisanja je monoton, dosadan, naporan...pokazuje tvoju ogranicensot i netalentovansot...ko zna kako si ti taj fax zavrsio ? Prosjek dobra 7, slaba 8 (osmica)..Zasto nisi birao ugostiteljstvo, mozda bi bio uspjesniji !

VL
BO
Bosnjak
21:56 03.02.2014.

Samo da dodam jos vezano za pisanje o prijavi u Bruxell i prethodni text...kako bi sada sve to u kompletu zvucalo (prethodni text) "...Ali mislim da je najbolje ovako sto protokolisati za Bruxell "ili Strousburg" i to odjel diskriminacije ii neobjetivnog izvjestavanja" (dodatak) sa ciljem evociranja medjunacionalne krize u obliku netrpeljivosti, mrznje, te u zdruzenom djelu sa i poduchenosti kroz Dodikizam izazvati krizu u Republici Bosni i Hercegovini i prikazati Bosnjake kao ne prikosnoven, ne kooperativan, ne dosljedan Narod, djelom opravdati zlocine nad njim i s tim u vezi Republiku Bosnu i Hercegovinu a prije svega Federaciju Bosne i Hercegovine kao ne funkcionalnu i s tim opravdanje u pokusaju ostvarenja ne ostavrenog oblika Republike i otvorenu mogucnost secesije i u skladu s tim gethoizma Bosnjackog naroda. Taj propali pokusaj je poznat ! Bolje radite nesto korisnije !

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.