NA TIKTOKU

Fatalni hrvatski svećenik za kojim žene lude pohvalio se velikim uspjehom: 'Nakon 18 godina...'

11.02.2024.
u 16:03

Fatalni svećenik koji oduševljava svoje obožavateljice na TikToku pohvalio se kako je s futsal momčadi hrvatskih svećenika osvojio zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Albaniji

Tomislav Lukač 30-godišnji je svećenik koji je zaludio sve žene na društvenoj mreži TikTok, a ondje dijeli sadržaj koji ih očito ostavlja 'bez daha'. Sada je s futsal momčadi hrvatskih svećenika osvojio zlatnu medalju na Europskom prvenstvu.

Mladi 30-godišnji svećenik Tomislav Lukač koji obavlja svoju dužnost u blizini Splita, točnije u Kaštelima, redovno objavljuje sadržaj na TikToku gdje govori o vjerskim sadržajima. Sada je objavio kako su hrvatski svećenici nakon 18 godina osvojili zlatnu medalju na europskom prvenstvu u futsalu za svećenike u Albaniji. 

@dontomolukac Hrvatski svećenici osvojili europsko prvenstvo nakon 18 godina! Prvi među 17 država! 🏆🇭🇷🍾#priest #catholic #fyp #foryou #fypシ #foryourpage #catholicpriest #football #footballtiktok ♬ original sound - dontomislavlukac

 

Pratitelji su mu u komentirali čestitali na ovom postignuću, a jedna od pratiteljica mu je napisala da je zabio odličan gol. Video je broji više od 360 tisuća pregleda te više od 40 tisuća oznaka "sviđa mi se". 

Podsjetimo, Tomislav Lukač zaredio se prije tri godine za svećenika, a prije toga bavio se nogometom te je trenirao s Markom Livajom i Mariom Pašalićem. Nedavno je otkrio i što radi kao svećenik u svoje slobodno vrijeme. 

- Ja sam svećenik, naravno da mi nije zabranjeno biti u formi. Ja sam svećenik, naravno da još uvijek mogu popiti pivo s prijateljima - govori u videu Lukač u kojemu zabija loptu u nogometnu branku, a osvrnuo se i na ispovijed te je dodao kako ne pamti grijehe ljudima koje ispovijeda. 

- Da ste svećenik u mojoj župi, bila bih najredovitiji član župe, pustila bih Vas i u blagoslov obitelji u kuću - napisala je jedna obožavateljica ispod videa, a druga je napisala: - Primila bih ga kao prvopričesnik hostiju. Šalim se. Velečasni je valjda svjestan da samim time što se javno izlaže je podložan svakakvim komentarima - napisala je jedna obožavateljica škakljiv komentar.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije