od 10. do 13. listopada

Farmaceutski fakultet u Mostaru suorganizator 4. Kongresa farmaceuta u BiH

08.10.2019.
u 14:29

Najveće okupljanje magistara farmacije u Bosni i Hercegovini odvijat će se u sklopu 4. Kongresa farmaceuta Bosne i Hercegovine s međunarodnim učešćem, koji će se održati u Sarajevu od 10. do 13. listopada 2019. godine, u Sarajevu, hotel Hills. Ovaj veliki projekt u kojem će sudjelovati značajan broj stručnjaka, djelatnika, poslodavaca i akademskog osoblja iz područja farmacije i farmaceutskih znanosti, održava se jedinstvenom suradnjom ključnih stručnih i akademskih institucija iz područja farmacije u Bosni i Hercegovini: Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Komore magistara farmacije FBiH, Farmaceutskog društva Republike Srpske te Farmaceutskih fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Banja Luci i Tuzli.

Sudionici ovog kongresa imat će priliku slušati novosti iz farmaceutskih i srodnih znanosti, koje će predstaviti veliki broj eminentnih akademskih imena iz Bosne i Hercegovine, regije i cijele Europe. Na ovom skupu očekuje se preko 1 000 sudionika, a prijavljeno je 160 originalnih znanstvenih radova, te 72 poster prezentacije. Zadovoljstvo nam je što će se Farmaceutski fakultet u Mostaru na ovom kongresu predstaviti i s nekoliko svojih predavača, koji će iznijeti aktualne i zanimljive teme iz struke.

Hvale vrijedan iskorak u radu i napretku Farmaceutskog fakulteta u Mostaru, koji stalno radi na procesima cjeloživotnog učenja i usavršavanja zdravstvenih profesionalaca, očituje se i u ovom novom kongresu, pri čemu će poseban naglasak biti na promjenama i zahtjevima u modernoj farmaceutskoj djelatnosti, znanosti, tehnologiji, ali i društvenim okolnostima. Farmaceuti BiH i susjednih zemalja ulažu velike napore da u vlastitom i razvoju svoje struke u potpunosti prate suvremene trendove i daju značajan doprinos očuvanju i unaprjeđenju zdravlja.

Budućnost farmaceutske struke koja je podložna promjenama u društvu i znanosti, krojit će se upravo na ovakvim stručnim okupljanjima, stoga i ovim putem pozivamo sve magistre farmacije, farmaceutske tehničare, ali i ostale stručnjake iz područja biomedicine i zdravstva, kao i predstavnike farmaceutskih tvrtki i regulativnih poslova, da uzmu učešće na predstojećem 4. kongresu farmaceuta u Bosni i Hercegovini.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?