TKO BI REKAO...

Evo što vrijeme rođenja otkriva o vašoj osobnosti!

bebe
DPA/PIXSELL
14.02.2017.
u 12:07

Jeste li samouvjereni i opušteni ili pazite kako će vas doživjeti drugi ljudi? Pogledajte koliko je vrijeme rođenja odgovorno u stvaranju vaše osobnosti

Jeste li ikada čuli da vrijeme vašeg rođenja zapravo utječe na vašu osobnost? Naime, vjeruje se da upravo vrijeme rođenja definira kakvi smo ljudi, koje su naše vještine i naš karakter.

Pogledajte što vrijeme rođenje otkriva o vama:

Između ponoći i 2 sata ujutro

Samouvjereni ste i opušteni u socijalnim situacijama koje su vam poznate. Tragate za stabilnošću i sigurnošću i zato vas neki smatraju rezerviranom osobom. Volite educirati i poticati ljude da žive po pozitivnim društvenim načelima. Obitelj vam je na prvom mjestu.

Između 2 i 4 sata ujutro

Neumorni ste i znatiželjni te uvijek tragate za nečim novim. Intelektualni ste i odličan komunikator te odan prijatelj. Volite čitati, pisati i putovati, a privlače vas nježniji sportovi.

Između 4 i 6 sati ujutro

Trebate se naučiti zauzeti za sebe. Znate da je dijeliti dobra stvar pa volite pomagati i motivirati druge ljude. Romantičar ste, ali ponekad ste i previše tvrdoglavi.

Između 6 i 8 sati ujutro

Osjećali biste se odlično u bilo kojem umjetničkom polju. Želite se osjećati važnima i puno zahtjevate od sebe. Imate veliku potrebu za odobrenjem od drugih. Prirodni ste vođa koji ponekad previše šefuje.

Između 8 i 10 sati ujutro

Vrlo ste osjetljivi pa vam pomažu aktivnosti poput meditacije. Volite provoditi vrijeme sami i ne žudite za svjetskom slavom. Volite pomagati drugima tako da ih smirujete i unosite sklad u život.

Između 10 sati ujutro i podneva

Društvena ste osobnost. Volite biti s osobama koje dijele vaše interese. Dobri ste timski igrač i znate kako zbližiti ljude. Uvijek tragate za novim prijateljima, značajnim trenucima i zabavnim iskustvima. 

Između podneva i 2 sata popodne

Ambiciozna ste i odgovorna osoba koja kako se odgovorno nositi sa svim zahtjevima. Želite da vam se drugi dive jer znate što želite, ali budite oprezni - vaši poslovni uspjesi mogu ugroziti vaš privatni život.

Između 2 i 4 sata popodne

Vrlo ste aktivni i avanturistički. Ne volite rutine ili stabilnost i uvijek ste spremni istražiti nešto novo. Željni ste proširiti vlastite horizonte i često tragate za odgovorima na filozofska pitanja.

Između 4 i 6 sati popodne

Pozitivna ste osoba puna energije koja žeđa za razotkrivanjem životnih misterija, kako piše Bright Side. Ne volite uzimati stvari zdravo za gotovo, posebice kad se radi o ljubavi ili povjerenju.

Između 6 i 8 sati navečer

Posjedujete poseban dar - razumijete potrebe drugih ljudi te imate odličnu sposobnost stavite se u kožu drugih. Izbjegavate sukobe ili postavljanje previše pitanja. Prihvaćate život takav kakav je. 

Između 8 i 10 sati navečer

Osjećate se odlično i ako niste u centru pažnje. Godi vam kad pomažete drugim ljudima, volite kad vas se cijeni. Perfekcionist ste i ne volite činiti greške.

Između 10 sati navečer i ponoći

Znate tko ste i što želite, zračite radošću i životnom snagom. Cijenite kreativnost i željni ste pozornosti i slave. Kako biste postigli svoje ciljeve uvijek se potičete da prelazite vlastite granice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije