TO JE ŽENA KOJU ČEKAM CIJELI ŽIVOT

Evo kako prepoznati onu pravu, ženu koja vam je suđena

ljubav
13.02.2016.
u 18:00

Nisu svi te sreće, pa da za trajanja ovog kratkog života doista pronađu ženu koja im je suđena. Većina se, ipak, miri tek s osobom koja im u većini stvari odgovara, a oni koji su imali sreće, pa pronašli ženu koja im je suđena, sigurno će potpisati ovaj popis.

Žena koja ti je suđena ponašat će se na određen način, činit će određene stvari koje u potpunost odgovaraju muškarčevu biću. Čuda je osjećaj, ta sudbonosna ljubav, a neki kažu kako  se ona može prepoznati po ovim stvarima:

1. Ova uvijek i bezrezervno podržava svaku njegovu odluku, bez obzira radi li se o promjeni posla ili odluci da se posveti treningu. Ta mu je žena pomagačica.

2. Između ovo dvoje, povezanih sudbinom, ne postoje laži, samo istina, pa čak i onda kada istina boli i može izazvati probleme.

3. Obostrano su spremni poslušati što im partner govori, osjetiti što ga tišti i nastoje u takvim situacijama pomoći.

4. Kada si s njom, sviđaš se sam sebi jer ta žena u tebi budi ono najbolje.

5. Svađe traju kratko i brzo postanu normalan razgovor.

6. Uživate u vođenju ljubavi, jedno drugome pokazujete što želite, volite, tražite. Nema tajni, o svemu se otvoreno razgovara, pregovara i dogovara, u dobrom raspoloženju, ispod plahti.

7. Mislite potpuno isto o pitanjima vjernosti, braka i obitelji.

8. Kada ste zajedno, osjećate se ugodno, čak i kad samo šutite.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?