mnogi pogriješe

Evo kako od Mostara stići do Počitelja za vrijeme obustave prometa

Klix.ba
27.05.2022.
u 08:02

Iako je znak o obustavi prometa na južnom izlazu iz Mostara postavljen propisno uz ceste s terminima u kojim je potrebno koristi obilaznicu, oni koji ne poznaju teren najbolje najčešće produže glavnim putem

Danas je treći dan obustave prometa na magistralnoj cesti od Mostara prema Počitelju, u tri vremenska intervala, a vozači koji putovanje nisu u mogućnosti uskladiti se s tim intervalima, mogu neometano stići obilaznicom nakon skretanja na Buni za svega 10 do 15 minuta duže.

Iako je znak o obustavi prometa na južnom izlazu iz Mostara postavljen propisno uz ceste s terminima u kojim je potrebno koristi obilaznicu, oni koji ne poznaju teren najbolje najčešće produže glavnim putem jer nije postavljena nikakva prepreka s obzirom da se promet neometano odvijati sve do mjesta Ševaš Njive gdje se izvode radovi, piše Klix.

Kako ne bi bili u situaciji da vas policija vraća s mjesta obustave prometa čime ćete gubiti dodatno vrijeme, pročitajte koje je točno mjesto skretanja, koje je na Buni.

Potrebno je koristiti skretanje puta za Stolac, koji vodi preko Bune, Gubavice, Pijesci, Domanovići, Čapljina, Počitelj.

Vožnja alternativnim putem navedene prometnice do Počitelja traje svega 10 do 15 minuta duže nego magistralnom cestom M-17 gdje se zbog radova na "kritičnom" potezu pristupne ceste promet obustavlja do 12. srpnja i to u razdoblju od 9 do 12:15 sati, od 13:15 do 15 sati, te od 17 do 19 sati, osim nedjeljom i praznicima.

Treba napomenuti za vozače da u mjestu Žitomislići, prije mjesta izvođenja radova u Ševaš Njivama, imaju skretanje na put prema Međugorju i Čitluku, te tu prometnicu također mogu koristiti kao alternativni pravac za doći do Čapljine i Počitelja uz nešto duže putovanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije