za Stuttgart i Dusseldorf

Eurowingsovi letovi iz Mostara kreću 16. svibnja, cijene već od 39,99 eura

30.10.2017.
u 17:03

Predstavnici zrakoplovne tvrtke Eurowings su danas u Mostaru gradskom rukovodstvu i medijima predstavili glavne svoje karakteristike, kao i sve informacije o svojim letovima iz Mostara.

Menadžer za razvoj mreže Ivan Oreč i regionalni menadžer Markus Leopold kazali su da letovi iz Mostara kreću od 16. svibnja te da će se letjeti dva puta tjedno za Stuttgart i Dusseldorf. Vrlo brzo karte će se moći rezervirati, a početna cijena u jednom smjeru biti će 39,99 eura, piše Klix.ba. 

Kazano je i kako će se za Dusseldorf letjeti srijedom i nedjelom, a za Stuttgart srijedom i subotom.

Priopćeno je i da je kampanja putem koje je Mostar dobio jednu liniju "You wote – We fly", zabilježila puni uspjeh te da ju je vidjelo sedam milijuna ljudi, što je veliki uspjeh kako Eurowingsa, tako i grada Mostara za kojeg su ovom prilikom čuli mnogi koji nisu niti znali za njega.

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić izrazio je svoju zahvalnost Eurowingsu, najbrže rastućoj europskoj zračoplovnoj tvrtki, ali i građanima Mostara i medijima koji su najzaslužniji za ovaj veliki uspjeh grada na Neretvi.

Sastanku su bili nazočni i brojni predstavnici javnih i turističkih organizacija, a direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić kazao je da ova institucija spremno čeka prve letove. Pozvao je i sve nadležne da još jače podrže razvoj zračne luke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?