Norbert Mappes-Niediek upozorava
Povratak na članak

Europa je bačva baruta, Balkan je fitilj... situacija poput one 1914.

Ono što je opasno su konflikti. Oni se ne daju izolirati. I upravo u aktualnoj situaciji u kojoj je svijet postao tako nestabilan i u kojem ne postoji prava vodeća sila, sukobljenim stranama na Balkanu će biti utoliko lakše da saveznike potraže negdje među većim silama, tvrdi Niediek

Komentari 1

GO
Goran111
20:37 18.02.2017.

Vi koji pišete o ovim stvarima i koji ste autori ovih tekstova , ste huškači rata , i ako što bude, znajte da je krv na vašim rukama , krv žena , beba , djece , staraca i vojnika . Znajte da ćete ih vi poslati u smrt , vi koji ste riječima stvorili povode za rat . I zbog toga , zamolio bih vas da u ovom Večernjem listu pišete što manje o ovim temama , jer ovakve teme nam samo zatupljuju um i vode nas nazad u pakao . A na kraju smo svi ljudi i ovo nam ne treba , jer ovakvo reklamiranje mržnje na kraju i dovede do krvavog konflikta , a to nam ne treba , jer planet je dovoljno velik da se na njemu smjestimo svi , i na njemu ima dovoljno i vode i hrane i ostaloga što treba da bi čovjek živio normalno , samo da nema ovakvih tema bio bi raj .

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.