susreti

Eric Nelson i Nancy Eslick boravili u Banja Luci

29.08.2019.
u 14:23

Veleposlanik SAD-a u BiH, Eric Nelson i nova direktorica misije USAID Bosnia and Herzegovina, Nancy Eslick, nedavno su boravili u Banja Luci. Sreli su se s kontaktima iz različitih sfera društva, ali koji rade na istoj stvari - izgradnji moderne i prosperitetne zemlje. Svi s kojima su razgovarali bili su strastveni o tome šta ova zemlja može biti i imali su ideje kako do tamo doći. Iako rade na različitim poljima, dijelili su iste ciljeve - usredotočeni na borbu protiv korupcije, izgradnju mreža podrške i jačanju obrazovanja, objavilo je Veleposlanstvo SAD-a. 

Tijekom boravka u Banja Luci, posjetili su i banjolučki Servisni centar za obitelji djece s poteškoćama u razvoju. Ideja o stvaranju servisnih centara za podršku djeci s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima potiče iz 2014. godine od sarajevske nevladine organizacije "Dajte nam šansu". Od tada, USAID podržao je uspostavljanje dva servisna centra u Sarajevu, kao i centara u Banja Luci, Foči i Zenici. Kad radimo zajedno, možemo postići više!

Veleposlanik Nelson uručio je i priznanja pripadnicima Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH koji pružaju zaštitu područnom uredu i osoblju u Banja Luci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?