razgovarali telefonom

Erdogan zahvalio Izetbegoviću na podršci tijekom pokušaja državnog udara

Izetbegovic - Erdoğan
27.07.2016.
u 20:38

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović razgovarao je danas telefonom s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoğanom, istakavši da Predsjedništvo BiH snažno podržava napore predsjednika Erdogana i Vlade Republike Turske u cilju stabilizacije prilika u toj prijateljskoj državi i očuvanja demokratskog ustavnog poretka, priopćeno je Feni iz Ureda predsjedatelja Predsjedništva BiH.

Predsjedatelj je naglasio da će Bosna i Hercegovina u budućnosti nastaviti njegovati snažne bilateralne veze između dviju država.

Predsjednik Republike Turske Erdogan iskoristio je priliku da se Izetbegoviću osobno zahvali za pruženu podršku u teškim trenucima tijekom brutalnog pokušaja vojnog udara u Turskoj u noći 15. srpnja. 

Sugovornici su se složili da je volja turskog naroda u odsudnim trenucima za sudbinu te zemlje nadvladala golu silu na koju su se pučisti oslanjali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?