NEOBIČNI NATJEČAJI U EP HZ HB

EP HZ HB troši 130.000 KM na nabavu jakni

elektroprivreda
Foto: agencije
11.02.2014.
u 09:39

Naime, u natječaju koji je ovo javno poduzeće objavilo na svojim službenim stranicama stoji kako ova tvrtka nabavlja jakne u vrijednosti 130.000 konvertibilnih maraka bez PDV-a

Budući da je Elektroprivreda HZ HB u prošloj godini ostvarila najveću dobit otkada je vodi uprava na čelu s generalnim direktorom Nikolom Krešićem, u ovoj godini su odlučili svoje djelatnike, ali i neke od poslovnih partnera počastiti ni manje ni više nego jaknama.

Završetak poslova

Naime, u natječaju koji je ovo javno poduzeće objavilo na svojim službenim stranicama stoji kako ova tvrtka nabavlja jakne u vrijednosti 130.000 konvertibilnih maraka bez PDV-a. Nadalje stoji kako je rok za završetak poslova najviše tri mjeseca. Iako se u natječaju nigdje ne navodi o kakvim je jaknama riječ, neslužbeno doznajemo kako se radi o popularno zvanim “šuškavcima” koji bi na sebi trebali imati logo Elektroprivrede HZ HB. Također, u natječaju nije naveden broj jakni koje su ovom poduzeću potrebne. Iako je natječaj sam po sebi zanimljiv jer se ne radi o obveznoj opremi za radnike, još je zanimljiviji datum do kada najbolji ponuđač treba obaviti posao, (svibanj, odnosno peti mjesec), kada u većem dijelu BiH temperature prelaze 30 Celzijevih stupnjeva. Kako je navedeno u natječaju, rok za prijem ponuda/zahtjeva za sudjelovanje je 11. 2. 2014 (danas) do 11:30 sati. Kako stoji u natječu, pristigle kuverte će se otvarati odmah, točnije danas u 12 sati.

Natječajna dokumentacija se mogla preuzeti do 5. 2. 2014. godine. Uz ovaj natječaj Elektroprivreda HZ HB je ovih dana ponovno objavila natječaj i za fizičku zaštitu ljudi i imovine u proizvodnji električne energije Mostar u razdoblju od 12 mjeseci.

Propali natječaji

Mjesto isporuke roba ili izvršenja usluga ili izvođenja radova su općine Jajce, Čapljina, Rama, Mostar, Grude, Tomislavgrad.

Procijenjena ukupna vrijednost okvirnog sporazuma bez PDV-a u konvertibilnim markama je, kako stoji u ovom natječaju, 1,206.419,00. Podsjetimo, posljednji natječaj koji je bio raspisan za fizičku zaštitu je propao budući da se direktori između sebe nisu mogli dogovoriti koji je od ponuđača najpovoljniji (najpodobniji). Nakon što su se uspjeli dogovoriti, na ishod natječaja žalila se jedna od prijavljenih agencija, zbog čega je poduzeće dugo vremena bilo bez fizičke zaštite. Rok za prijem ponuda iz ovog natječaja je 18. 3. do 11:30 sati, istog dana bit će i otvaranje ponuda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije