Izetbegović i Lilloe:

Ekonomski razvoj preduvjet za stabilnost

ekonomski razvoj
20.06.2016.
u 18:03

Ekonomski razvoj Bosne i Hercegovine preduvjet je za stabilnost, ocijenjeno je tijekom današnjeg susreta predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića i veleposlanice Kraljevine Norveške u BiH Vibeke Lilloe.

Bila je to oproštajna posjeta veleposlanice Izetbegoviću tijekom koje je posebna pažnja posvećena aktualnoj političkoj situaciji u BiH, s naglaskom na trendove u oblasti euroatlantskih integracija.

Izetbegović je naglasio da BiH napreduje, ali da još treba podršku prijateljskih država poput Norveške, ističući poteškoće na koje nailazi na putu euroatlantskih integracija.

Veleposlanica Lilloe podsjetila je na projekte Veleposlanstva Norveške - tri sajma zapošljavanja održana u Banjoj Luci, Mostaru i Zenici, putem kojih je 2.000 mladih našlo zaposlenje.

Na kraju je izraženo uvjerenje da će se kvalitetni odnosi dviju zemalja nastaviti pozitivno razvijati, priopćeno je danas iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije