Skupština Županijskog odbora

Edin Mušić ostaje na čelu SDA u HNŽ-u

29.02.2020.
u 09:45

Za potpredsjednike su izabrani Bekir Isaković, Irma Memidžan i Džafer Alić.

Jednoglasnom odlukom 60 prisutnih od 61 verificiranog izaslanika na Skupštini Županijskog odbora SDA u Hercegovačko-neretvanskoj županiji Edin Mušić ponovno je izabran za predsjednika tog odbora.

Mušić, kao dugogodišnji istaknuti član SDA, predložen je od svih šest odbora stranke u županiji te kao jedini kandidat deklarativno dobio povjerenje članstva da predstavlja stranku u narednom razdoblju, priopćeno je iz ŽO SDA HNŽ.

Kako je navedeno, za potpredsjednike su izabrani Bekir Isaković, Irma Memidžan i Džafer Alić.

Mušić je u svom obraćanju naglasio da je jedinstvo stranke na svim razinama osnovni zadatak te da tom segmentu namjerava posvetiti maksimalnu pažnju.

"Međusobno razumijevanje i sinergija ŽO sa svim odborima u županiji i šire je jako važno. Namjera nam je maksimalno surađivati i sa svim institucijama i organizacijama u ovom prostoru, a posebnu odgovornost imamo prema istočnoj i zapadnoj Hercegovini, jer oni zaslužuju našu veliku pažnju i podršku", naglasio je Mušić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije