KAMERE SNIMILE JEZIV DETALJ

Dvojica s crnim kapama voze Citroen u kojem je bila Vanja

07.12.2023.
u 11:22

Snimka na kojoj se navodno vidi automobil u kojem je oteta Vanja Đorčevska objavljena je u medijima.

Kako se može vidjeti, dva automobila, za koje se sumnja kako su sudjelovala u zločinu, prošla su naseljem Vizbegovo u 7.55. Vanja je, prema ranijim informacijama, oteta u 7.20 sati tog dana.

U automobilu Citroen, u kojem je navodno bila Vanja, mogu se vidjeti dva čovjeka, vozač i suvozač, koji nose crne kape. Na zadnjem sjedištu automobila nema nikoga, dok se iznad prtljažnika, prema tvrdnjama, može vidjeti bijeli predmet, koji liči na vreću.

 

Inače, naselje Visbegovo je u blizini sela Brazda, gdje je nađeno Vanjino tijelo.

Kako se dalje navodi, nakon sat i 42 minuta u 9.37, vozilo je zapaljeno. Također, na snimci je moguće uočiti i oblak dima, za koji se navodi kako dolazi iz pravca u kom je nađeno zapaljeno vozilo. Nedaleko od te lokacije nađeno je Vanjino tijelo.

Kako su priznala trojica osumnjičenih za otmicu i ubojstvo, oni su prvo ubili Vanju oko 10 sati ujutru, zakopali je a onda zapalili vozilo.

Vanja je u ponedeljak, 27. studenog, oko 7.20 sati krenula u školu u koju nikada nije stigla. Samo desetak minuta kasnije bila je nedostupna, a njezina zabrinuta majka ubrzo je prijavila nestanak kćeri. Organizirana je opsežna potraga za djevojčicom koja je trajala sve do nedjelje, 3. prosinca. Policija je Vanjino tijelo pronašla je u njivi sela Brazda na periferiji Skoplja, gdje se nalazio i automobil Citroen, koji su osumnjičeni koristili za otmicu. Toj tragediji prethodilo je i ubojstvo 74-godišnjeg Panča Žežovskog, koji je prema istrazi, ubijen zbog duga od 500 eura.

Među otmičarima koji su uhićeni je i njen otac, čija uloga je navodno bila da otmičarima otkrije vrijeme kada će djevojčica biti sama. Ljupčo Palevski, koji je osumnjičen da je organizator i izvršitelj ubojstva, uhićen je u utorak u Turskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije