Usora

DVD Usora posjetio direktor Vatroprometa Lučko

18.02.2017.
u 09:00

U posjetu Dobrovoljnome vatrogasnom društvu Usora bio je Nenad Radojčić, direktor tvrtke za proizvodnju vatrogasne i zaštitne opreme Vatropromet iz Lučkog, Republika Hrvatska. Odazvao se pozivu predsjednika DVD-a Usora Željka Joskića te su održali sastanak u Žabljaku. Joskić je upoznao Radojčića o trenutačnom ustrojavanju DVD-a Usora.

- DVD Usora u tvrtki Vatropromet može imati iskrenog prijatelja i partnera i očekuje svekoliku drugu suradnju, kaže Joskić. Radojčić je iskoristio prigodu i uručio darove predsjedniku DVD-a Usora Joskiću. - Hrvati na desnoj i lijevoj obali rijeke Save trebaju tješnje povezivanje na kulturnoj, sportskoj, gospodarskoj i inoj vezi, osobito jer je i Republika Hrvatska punopravna članica Europske unije. Hrvati BiH puno mogu naučiti od druga dva naroda u BiH o ostvarivanju spona s drugim narodima i državama, istaknuli su. Sastanak je protekao u prijateljskom ozračju i oba sudionika su ga ocijenila uspješnim te se uskoro nadaju ponovnom susretu, kao i posjetu općinskom načelniku Usore Zvonimiru Anđeliću. 

Ključne riječi
DVD

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?