ALEJA VELIKANA

Dva velikana jedan pored drugoga: Otkriveno pored koga će počivati Šaban Šaulić

20.02.2019.
u 13:46

Nakon što se otkrije točan uzrok smrti Šaulićevo tijelo bit će prevezeno u Beograd gdje će se po posljednju put od njega oprostiti članovi obitelji, prijatelji i mnogobrojni obožavatelji.

Legendarni pjevač Šaban Šaulić bit će sahranjen u beogradskoj Aleji velikana. Kada će točno biti njegov pogreb za sada nije poznato s obzirom na to da se čeka obdukcija koja je zakazana za četvrtak. 

Nakon što se otkrije točan uzrok smrti Šaulićevo tijelo bit će prevezeno u Beograd gdje će se po posljednju put od njega oprostiti članovi obitelji, prijatelji i mnogobrojni obožavatelji.

Šaulić će, prema pisanjima srpskih medija, počivati na Novom groblju u Beogradu i to pored glumca Nebojše Glogovca.

Direktor JKP Pogrebne usluge za Telegraf.rs otkrio je i da zaposlenici već pripremaju pogreb za čovjeka koji je svojim pjesmama obilježio srpsku kulturu, ali i da se čeka da članovi Šaulićeve obitelji preciziraju detalje samog pogreba. Dok još nije bio poznat datum obdukcije, Šabanova najstarija kći Sanela usprotivila se da pogreb bude zakazan za 21. veljače jer je taj dan njezin rođendan i nije htjela da na taj dan ima tužni podsjetnik.
 

Podsjetimo, kralj narodne glazbe preminuo je od posljedica stravične prometne nesreće koja se dogodila proteklog vikenda u Njemačkoj. S njim su u automobilu bili i klavijaturist Mirsad Kerić te Šabanov kum Slobodan Stojadinović koji je u nesreći zadobio teške ozlijede.

Pokojni pjevač prije tri mjeseca napisao i oporuku kao da je predosjećao kraj. Svoju imovinu, čija se vrijednost procjenjuje na nekoliko milijuna eura ostavio je svojoj supruzi, djeci i unucima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije