punih pet dana vožnje biciklom i prijeđenih 1000 km

Duvnjak Ivica Radoš biciklom iz Austrije stigao u Međugorje

Bciklom
Facebook
20.06.2016.
u 13:07

Duvnjak Ivica Radoš iz Tomislavgrada, s prebivalištem u Welsu (Austrija) je nakon punih pet dana vožnje  biciklom i  prijeđenih 1.000 km u nedjelju stigao na svoje krajnje odredište, u Međugorje, zabilježio je portal medjugorje. info. Na cilju su za iznenadile i njegova supruga i dvije kćerke koje su vozeći se cijelu noć stigle prije Ivice u Međugorje gdje su ga dočekale, što on nije očekivao. Radost je bila tim veća jer je njima i obećao da će voziti ovu zahtjevnu relaciju. 

Po dolasku u Međugorje Ivica se biciklom popeo na Brdo ukazanja kako bi Gospi zahvalio za sve dobro u njegovom i u životu njegove porodice, te se nakon prespavane noći biciklom uputio u rodni Tomislavgrad, odakle će natrag u Austriju. Ivicu su u  rodnom kraju, u duvanjskom Podgaju dočekali njegovi sumještani, gdje je priređeno i  slavlje, što je fotografijama ovjekovječio poznati duvanjski fotograf Miro Šumanović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije