sastanak

Dragan Čović sastao se s Plenkovićem i Jandrokovićem

23.03.2020.
u 21:30

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović sastao se s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejem Plenkovićem i predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem. 
Na početku sastanka, predsjedatelj Doma naroda izrazio je suosjećanje s hrvatskim narodom i svim građanima Grada Zagreba zahvaćenima razornim potresima i naknadnim podrhtavanjima tla 22. i 23. ožujka 2020. godine. 
Tijekom sastanka, dužnosnici su razgovarali o zajedničkim naporima i uzajamnoj podršci u suzbijanju pandemije koronavirusa, prekograničnoj suradnji, pomoći Europske unije kao i dodatnim mjerama na području zdravstvenih prioriteta te očuvanju ekonomske sigurnosti. 
Predsjednik Vlade i predsjednik Hrvatskoga sabora naglasili su pozitivnu suradnju te izrazili solidarnost i spremnost za iznalaženje potrebite pomoći za Bosnu i Hercegovinu koja se, kao i zemlje diljem svijeta, nalazi suočena s razvojem pandemije koronavirusa. 

Komentara 1

DE
debelacija
01:37 24.03.2020.

draganče se sastao s plenkyjem i njonjom808! što više sastanaka to opasnije po hrvatski narod u BiH!!! zabraniti prelaz granica!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije