Hrvatski član Predsjedništva BiH

Dragan Čović posjetio nove prostorije Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar

25.09.2018.
u 16:06

 

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović u pratnji predsjednika Vlade HNŽ-a dr. Nevenka Hercega, gradonačelnika Mostara Ljube Bešlića i predsjednika GO HDZ-a BiH Mostar Damira Džebe, posjetio je danas nove prostorije Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar.

Prilikom posjete izaslanstvo je razgovaralo sa vodstvom udruge, gdje su iskazana promišljanja za buduće aktivnosti i projekte.

Hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović, uz pohvalu za realizirane aktivnosti, te komunikaciju koja je uspostavljena, kazao je da će svaki budući projekt i ideja koja dođe od Udruge bit realizirana.  

-Zovite kad god trebate, što se mene tiče, ja uvijek nađem načina odazvati se. Organizirajmo se, tako da pošaljemo jednu poruku svima, posebno onima koji imaju svoje drugačije planove, ali i svima nama, nema više cjepanja, ja mislim da je to vrijeme prošlo, naglasio je predsjednik Čović.

Osvrnuvši se na planove u Udruzi, svi nazočni su uputili podršku predsjedniku Čoviću za reizbor na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Komentara 2

DY
dybala
18:53 25.09.2018.

jako puno dragovoljaca i veterana na slici koji su dali potporu Čoviću. Vjerojatno se kompletno članstvo te HDZ-ove udruge okupilo danas u novim prostorijama

Avatar Feral
Feral
07:30 26.09.2018.

Na kojoj zemljopisnoj karti je ucrtna ta famozna HR HB Ii koliko zemalja u svijetu je istu priznalo ?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije