nakon stravične nesreće

Dr. Davorin Kozomara: Mladić je u stabilnom stanju i oporavlja se

Bevanda
VL FOTO
20.12.2015.
u 11:09

Jutros u 10.30 u posjeti preživjelom iz prometne nesreće koja se dogodila jučer u jutarnjim satima došli su premijer HNŽ-a Nevenko Herceg, ministar MUP-a Slađan Bevanda i gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić.

Nakon posjete su izjavili da je unesrećeni S.B. dobro i da mu je ukazana maksimalna njega u bolnici.

Dr.Davorin Kozomara kazao je kako je pacijent stabilno. U bolnicu je došao u stanju hipotermije i šoka ali da mu je stanje sada dobro i oporavlja se.

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Tomislav Martinović, dopredsjedajući Skupštine HNŽ, u povodu pogibije studenta Sveučilišta u Mostaru, uputili su danas sućut obiteljima, te gradonačelniku Vinkovaca i županu Vukovarsko-srijemske županije.

„S velikim žaljenjem primili smo vijest o tragičnoj smrti četiri studenta Sveučilišta u Mostaru, koji su u grad na Neretvi i našu županiju stigli iz Vukovarsko-srijemske županije s velikom željom za obrazovanjem i stjecanjem novih znanja. Na žalost, tragedija koja se dogodila zaustavila ih je u njihovim nakanama.U ovo predblagdansko vrijeme, naše su molitve upućene Novorođenom Kralju kako bi obiteljima poginulih dao snagu, utjehu i vjeruju da smrt nije kraj već ulazak u svjetlost koja sjedinjuje.Duboko suosjećajući u vašoj boli, obiteljima stradalih, građanima Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije upućujemo izraze iskrene i duboke sućuti“. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije