kakav scenarij

'Doznao sam na medenom mjesecu da me žena vara...'

07.05.2017.
u 21:10

Da bi stvar bila još i gora, muškarac je oženio djevojku koju njegova obitelj nije prihvaćala te se nalazio u situaciji ili ona ili oni.

Jedan je muškarac otkrio bolnu istinu tijekom medenog mjeseca. nedugo nakon vjenčanja, doznao je da ga je njegova supruga varala s kolegom s posla.  Da bi stvar bila još i gora, muškarac je oženio djevojku koju njegova obitelj nije prihvaćala te se nalazio u situaciji ili ona ili oni.  Svojoj supruzi nije odmah otkrio što je doznao, pričekao je tjedan dana i tada ju je sučio s istinom. 
 

- Osjećam se sada kao budala. Ne mogu joj više vjerovati.., ispričao je za TOI muškarac koji je želio ostati anoniman. 

 Stručnjakinja za veze i psihologinja Aditi Kulkarni, muškarcu je savjetovala da ipak pokuša spasiti brak i pronađe snage za oprost. Povujerenje s elako izgubi, a potrebno je dugo da se ponovno izgradi. Ali ako je ljubav i dalje prisutna te oba partnera žele spasiti svoj odnos koji imaju, i ponovno izgradnje povjerenja jedno u drugo je itekako moguće. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije