Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Dopunjena odluka o automatima na igre na sreću

01. veljače 2018. u 14:49 0 komentara 64 prikaza

Federalna vlada je na današnjoj sjednici u Mostaru utvrdila i u parlamentarnu proceduru po skraćenom postupku uputila tehnički dorađen tekst Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visini stope zatezne kamate na javne prihode.

Vlada FBiH je dopunila Odluku o vrsti i performansama automata na sustavu automata na igre na sreću. Dopunom su obuhvaćene nove vrste automata za igre na sreću.

Dopunjena je i Odluka o privremenoj mjeri zabrane prometa trupaca, čime je omogućen slobodan promet trupcima između pravnih i fizičkih osoba sa sjedištem u Federaciji BiH i Brčko Distriktu BiH.

Dana je suglasnost na Odluku o izmjenama i dopunama Financijskog plana za studentske zajmove FBiH za 2017. godinu, koji je usvojio Upravni odbor Fonda.

Danas su prihvaćena izvješća o prošlogodišnjem radu Odbora državne službe za žalbe FBiH i Federalnog zavoda za programiranje razvoja te izvješće o radu u prošloj i Plan rada za 2018. godinu Ureda Vlade FBiH za europske integracije.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.