Policija još istražuje tko je prijetio i zapalio automobil Anti Lozančiću

Donosimo neobjavljene snimke paljenja na kojima se jasnije vide napadači

Screenshoot
05.04.2024.
u 18:12

Istražujući slučaj paljenja osobnog automobila Ante Lozančiča zastupnik HSS-a Stjepan Radić u Saboru Srednjobosanske županije koji se dogodio početkom prošlog tjedna, pod okriljem noći, uspjeli smo doći do dosad neobjavljenih snimki s nadzornih kamera postavljenih ispred stambene zgradu u kojoj Lozančić živi s obitelji, suprugom i petero malodobne djece.

Objavljemo ih iz jednog jedinog razloga, kako bi ukoliko netko prepoznao nekog od izvršitelja mogao saznanja kojima raspolaže
prijaviti policiji, odnosno Ministarstvu unutarnjih poslova SBŽ u Travniku.

 

 

 

Podsjećamo, paljenju osobnog automobila zastupniku Lozančiću prethodile su prijetnje i ucjene u kojima su oni koji ih šalju od Lozančića tražili da im donese 50 tisuća eura. Prijetnje je počeo dobivati prije par mjeseci, a među zadnjim u nizu poruka bila je ona poslana 15-ak dana prije paljenja automobila.

Uz Lozančića i njegovu obitelj, ovaj je slučaj uznemirio i brojne Novotravničane budući da su tzv. „molotovljevi kokteli“ kojima je zapaljen automobil bačeni kasno noću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije